ARCTIC MIRROR
Now Reading:

Vinters vd först ut i Affärspodden

Premiärdags för Affärspodden! I det första avsnittet möter vi Helena Eriksson, vd för kommunikationsbyrån Vinter.

Bisittare är Stina Almqvist, till vardags specialist på kreativa näringar på Creative Consulting.

Vinter är en av Norrlands mest framgångsrika kommunikationsbyråer och utnämndes så sent som i februari till Årets Byrå med omsättning 25-50 miljoner SEK.

Som VD för Vinter har Helena varit med om att göra stora förändringar för att klara omställningen till det nya medielandskapet. I podden berättar hon bland annat om modet som krävts för att klara de utmaningarna och hur man ska tänka som annonsör när mediasäljarna knackar på dörren.

Undrar du också var hon, Stina och vår programledare Peter Olofsson skulle placera sina pengar om de fick välja mellan Vattenfalls, LKAB:s och SSAB:s satsning på ett fossilfritt Sverige, nya turistmeckat Arctic Bath, samt Creative Park i Luleå?

Det och mycket mer får du veta om du lyssnar på första avsnittet. Klicka på play-knappen nedan för att komma igång. Du hittar även avsnittet direkt på Soundcloud, och snart i iTunes.

Dela artikeln
Av

Ansvarig för poddar på Arctic Mirror. Arbetar också som digital rådgivare i Eljester, samt som utbildare för Piteå kommuns yh-utbildning Digital strateg.

Mata in dina sökord och tryck enter.