ARCTIC MIRROR

Polarbröds vd Karin Bodin om ledarskap och framtiden

Hon tänkte vara vd för Polarbröd i ett halvår. Tio år senare är Karin Bodin kvar på posten för ett av norra Sveriges mest kända företag och varumärken.

I den första av Affärspoddens sommarintervjuer pratar hon med Peter om bland annat ledarskap, framtiden, samarbetet med systern Anna Borgeryd (ordförande och koncernstrateg) och Polarbröds satsning på hållbarhet.

”Vi har köpt fyra vindkraftverk som producerar lika mycket el som vi förbrukar. 2013 drog vi igång det och januari 2015 var alla i full drift.”

Efter att intervjun gjordes har Polarbröd offentliggjort en omorganisation av koncernen. Från och med hösten blir hon vd för nya moderbolaget Polarbrödsgruppen, medan Anders E Johansson tar över hennes tidigare roll i Polarbröd AB.

Under sommaren publiceras Affärspodden varannan onsdag i ett mer avslappnat format som gjort för slöa dagar i hängmattan.

Du kan lyssna på Affärspodden via Soundcloud, iTunes och Acast.

Affärspodden produceras av Eljester i samarbete med Affärer i Norr. Huvudsponsor är LTU Business.

Dela artikeln
Av

Ansvarig för poddar på Arctic Mirror. Arbetar också som digital rådgivare i Eljester, samt som utbildare för Piteå kommuns yh-utbildning Digital strateg.

Mata in dina sökord och tryck enter.