ARCTIC MIRROR

Niklas Nordström om Trump-effekten

Valet av Donald Trump som näste amerikanske president har sänt chockvågar genom stora delar av världen. Vi träffade Business Swedens ordförande Niklas Nordström för ett samtal om effekterna på näringslivet i och utanför Norrbotten.

Det ingen trodde skulle bli verklighet för ett år sedan är ett faktum – Donald Trump blir näste amerikanske president. I sociala medier och fikarum runt om i Sverige diskuteras nu vilken påverkan han kommer få på USA och omvärlden.

En som sitter inne på kvalificerade insikter om vad som händer härnäst är Niklas Nordström, mest känd som kommunalråd i Luleå. Men Niklas är även inbiten kännare av amerikansk politik och ordförande för Business Sweden. Den senare organisationen har som uppgift att hjälpa svenska bolag nå utanför gränserna och utländska bolag att satsa i Sverige.

I nya inslaget Rörlig insikt låter vu en expert på ett givet område uttala sig om effekter som händelser i samhället kan få på näringslivet. Först ut är alltså Niklas Nordström om Trump-effekten på näringslivet i Norrbotten och Sverige. Hör vad Niklas har att säga i klippet ovan.

Dela artikeln
Av

Ansvarig för poddar på Arctic Mirror. Arbetar också som digital rådgivare i Eljester, samt som utbildare för Piteå kommuns yh-utbildning Digital strateg.

Mata in dina sökord och tryck enter.