ARCTIC MIRROR

Vårt innehåll licensieras med Creative commons

Är du bloggare, journalist eller jobbar med entreprenörskap? Du och alla andra har rätt att nyttja allt vårt material. I detta ingår att återpublicera de bilder, filmer, artiklar och annat innehåll vi producerat i oförändrad eller redigerad form.

Allt innehåll som produceras av Arctic Mirror licensieras under Creative commons BY 4.0. Vårt huvudsakliga mål är inte att innehållet konsumeras i just vår plattform, utan att det konsumeras och leder till regional utveckling.

Det står dig fritt att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare på vårt innehåll. Detta gäller även i kommersiella sammanhang. Du kan nyttja innehållet var du vill – exempelvis i tidningar, kundmagasin, på webbplatser, samt i sociala nätverk och andra plattformar som ägs av tredje part.

Licensen gäller alltså även publiceringsplattformar som LinkedIn Pulse, Facebook Notes, Facebook Instant Articles och medium.com.

Det som krävs för att du ska få nyttja innehållet är att du tydligt i samband med din publicering anger källan i formen ”Text: Lennart Håkansson/Arctic Mirror (CC BY 4.0)”  eller ”Bild: Markus Odevall/Arctic Mirror (CC BY 4.0)” i direkt anknytning till publiceringen.

Observera att material som hämtats från andra källor till Arctic Mirror inte alltid är licensierat under Creative commons. I de fall där detta gäller anges det tydligt i samband med innehållet.

Om du har bearbetat innehållet och inte själv vill licensiera det under Creative commons så rekommenderar vi att du anger detta i samband med publiceringen. Exempelvis ”Originaltexten har bearbetats och är därför skyddad av upphovsrätten”. Länka då gärna till originalet så att fler kan nyttja och sprida det. På så vis hjälps vi alla åt att utveckla Norrbottens kultur och näringsliv med länets bästa för ögonen.

Läs mer om Creative commons på CreativeCommons.com, eller skicka ett mejl till hej@arcticmirror.se om du har några frågor.

Mata in dina sökord och tryck enter.